Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
arkadaşlar!benım sorunum şu: 24vdc-200amp değerinde redresör (akü şarj) cihazı yapmak istiyorum.kablonun kesitini ne kullanmam gerekiyor ve güç çıkış katındaki rc eleman değerleri ne olmalıdır.mesela ben 24vdc-20amp.de r:5.6k tas direnc c:10000mikrofarad kondansatör kullanıyorum bunlar paralel tabı bağlantısı.
Kayıt: Feb 06, 2006 Mesajlar: 198 Nereden: İstanbul,Fındıkzade
Tarih: Pts Şub 08, 2010 11:02 pm Mesaj konusu:
Bence 200A şarj cihazı değildir .200A aküyü doldurmak için şarj cihazıdır.Bunun içinde 20/25A verebilen bir şarjör yeterlidir.Yanlışım varsa düzeltirsen ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Bence 200A şarj cihazı değildir .200A aküyü doldurmak için şarj cihazıdır.Bunun içinde 20/25A verebilen bir şarjör yeterlidir.Yanlışım varsa düzeltirsen ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
yeni öğrendım redresör alıyorlar ama bunu baz istasyonlarında kullancaklarmış
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız